Uslovi kupovine i dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt navedene adrese u narudžbi ili do sjedišta Vaše firme. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta.

Dostavna služba isporuku vrši u roku od 24 do 48 sati od preuzimanja pošiljke u našem skladištu!

Proizvodi će biti zapakovan tako da se u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status (ovisno o odabranoj kompaniji za dostavu). Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. U skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt putem navedenog broja telefona s primateljem kako bi se dogovorili o tačnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti tačno i istinito.

Kompanija LIVOLO Tuzla svoje proizvode može slati samo u Bosni i Hercegovini i to na 2 načina:
  • Putem naše lične dostave. Ovaj vid dostave se dogovara prilikom kupovine proizvoda sa predstavnicima kompanije LIVOLO Tuzla.
  • Putem EuroExpress brze pošte gdje dostavna služba donosi paket na Vaša vrata u roku od 2 radna dana od momenta preuzimanja paketa iz našeg skladišta. Kada šaljemo preko ove službe cijena dostave je već od 10,00 KM sa PDV-om.

Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama bez PDV-a.

Cijene dostave u mnogome ovise od same težine i veličine poručenih proizvoda i podložne su izmjenama na koje mi ne možemo uticati. Svaki kupac će dobiti konačnu cijenu dostava u zvaničnom predračunu koji ćete dobiti nakon obavljene kupovine na našem online shopu.
LIVOLO BiH
Korisni linkovi
Kontakt informacije
AK Pavic
Ljepunice bb
75000 Tuzla, BiH
+387 61 895 225
info@livolo.ba
Izdvojeni proizvodi
LIVOLO / LIVE ON LOVE

2022 © LIVOLO Tuzla, sva prava pridržana. | Designed by: Web Studio NESA

© 2022 | LIVOLO Tuzla
Sva prava pridržana.

Designed by: