Uslovi plaćanja i ostale odredbe

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe u dogovoru sa našim osobljem.

Trenutno su raspoloživi sledeći modeli plaćanja:

  • Virmansko plaćanje (plaćanje putem banke po predračunu)

Virmansko plaćanje (plaćanje uplatnicom ili preko internet bankarstva) omogućava kupcu da iznos iskazan na narudžbi/predračunu plati na žiro račun LIVOLO Tuzla (NOVA ASA Banka - 1404011120058010). Nakon što uplaćeni iznos od strane kupca bude vidljiv na izvodima računa roba se šalje kupcu na adresu iskazanu u narudžbi/predračunu.

Naručivanje robe

Naručivanje robe može se vršiti radnim danom od 8-16 sati. Roba se naručuje elektronskim putem, biranjem određenoga proizvoda te slanjem upita na naš email. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac pošalje upit i kada konačno naše osoblje potvrdi narudžbu. Na mail sa kojeg ste poslali upit dobit ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane našeg centra za narudžbe.

Web stranica LIVOLO Tuzla reprezentuje stvarno stanje zaliha skladišta i prikazani su samo artikli sa pozitivnom zalihom. Ažuriranje zaliha se vrši svakih 24h te postoji mogućnost da neke količine nisu dostupne u datom trenutku. Ukoliko LIVOLO Tuzla u datom trenutku nije u mogućnosti isporučiti naručenu robu, shodno mogućnostima će kontaktirati kupca te ponuditi zamjenu za željenu robu ili mogućnost narudžbe robe.

LIVOLO Tuzla se obavezuje da će izvršiti dostavu svih roba koje trenutno ima na zalihama.

Nakon što kreirate narudžbu na email adresu sa koje ste poslali upit stići će potvrda narudžbe. Ukoliko iz nekog razloga ne primite email potvrdu u toku dana, molimo pozovite info telefon +387 61 895 225.

Reklamacija robe

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Reklamacije možete prijaviti na naš kontakt telefon +387 61 895 225 ili putem e-mail adrese info@livolo.ba 

Podrška je dostupna svakog radnog dana od 8h do 16h osim praznika i vikenda.

LIVOLO BiH
Korisni linkovi
Kontakt informacije
AK Pavic
Ljepunice bb
75000 Tuzla, BiH
+387 61 895 225
info@livolo.ba
Izdvojeni proizvodi
LIVOLO / LIVE ON LOVE

2022 © LIVOLO Tuzla, sva prava pridržana. | Designed by: Web Studio NESA

© 2022 | LIVOLO Tuzla
Sva prava pridržana.

Designed by: